Trener i igrači Radničkog posetili povređene

Najbolja dva igrača Radničkog poklonili su vaterpolo loptu i kapicu dečaku koji je juče povređen nakon što je vaterpolista kragujevačkog tima Boris Popović uleteo automobilom u autobusko stajalište

  • 0

Vanja Udovičić i Filip Filipović obišli su osmogodišnjeg dečaka koji je povređen nakon saobraćajnog udesa koji je izazvao njigov saigrač iz Radničkog Boris Popović. Popović je juče ujutru uleteo automobilom u autobusko stajalište i tom prilikom povredio sedam osoba. Među njima je i osmogodišnji dečak kome su Vanja i Filip poklonili vaterpolo loptu i kapicu sa grbom kluba. 

- Dobro je, lekar je rekao da se oporavlja. Drago mi je da dečak nije teže povređen. Pričali smo kao drugari - rekao je Vanja Udovičić.

Povređene je obišao i Dragan, otac vaterpoliste Borisa Popovića koji je izazvao udes, obećavši tom prilikom svaku vrstu pomoći. Jedna od povređenih rekla je da neće teretiti vaterpolistu jer je nakon udesa pomagao povređenima.

- Odmah je izašao i počeo da nam pomaže. On je dobar momak i neću da ga teretim. To je moglo da se desi bilo kome - rekla je jedna od povređenih u udesu.

Boris Popović je juče priveden i saslušan zbog teškog dela protiv bezbednosti u saobraćaju, a pušten je da se brani sa slobode. 

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA