Policija privodi vođe navijača

Mere predostrožnosti: Vođe svih navijačkih grupa biće u toku dana pozvane na informativni razgovor na kome će ih policija zadržati do kraja utakmice

  • 0

"Viđenijim Grobarima, starijoj ekipi, od jutros murija upadala na gajbe a sve pod izgovorom preventive za kasniju utakmicu večeras protiv Hrvata. Jedan je priveden na informativni razgovor a dvojica nisu zatečena kod kuće. Pritisci se nastavljaju sa svih strana" piše na forumu Partizanovih navijača "Južni front".

Kako je Telegraf već pisao, policija na informativne razgovore privodi poznate izgrednike, koji će, kako saznajemo, biti pušteni tek nakon utakmice. Bezbednosne mere pred večerašnji polufinalni meč Evropskog prvenstva u rukometu podignute su na najviši nivo, a policija od jutros legitimiše sve sumnjive prolaznike u okolini Arene.

U Arenu neće biti dozvoljen ulazak gledalaca pod dejstvom alkohola, a neće moći da se unesu ni transparenti, šalovi ili zastave osim  nacionalnih obeležja.

Iz srpskog i hrvatskog rukometnog saveza uveravali su juče da sigurno neće biti organizovanog dolaska navijača iz Hrvatske, ali to ne znači da neće biti pojedinaca koji će pratiti utakmicu. Očekuje se da će biti bar 50 navijača hrvatske reprezentacije pošto je toliko karata prodato još pre tri meseca. Za njihova vozila pripremljen je poseban deo parkinga.

Dolazak na utakmicu najavilo je i 200 Bed Blu Bojsa, ekstremnih navijača zagrebačkog Dinama koji će učiniti sve da uđu u Arenu iako nemaju karte. Zbog toga su se srpskim policijskim snagama pridružile i kolege iz hrvatskog MUP-a.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA