Partizan protiv Nefčija bez Kamare i Zabije

Problematični fudbaleri nisu otputovali sa "crno-belom" četom na meč petog kola Lige Evrope protiv Nefčija, što potvrđuje najave da se bliži rastanak sa Partizanom

  • 0

Kao što je i najavljivano u medijima, Medo Kamara nije otputovao sa fudbalerima Partizana u Azerbejdžan na meč petog kola Lige Evrope protiv Nefčija, što samo potvrđuje da će reprezentativac Sijera Leonea uskoro napustiti Partizan.

 

Kamara se problematično ponaša, odbija da potpiše novi ugovor, njegova forma oscilira i izostanak sa meča u Bakuu nije iznenađenje.

 

Trener "crno-belih" Vladimir Vermezović na spisak putnika za meč sa Nefčijem nije uvrstio ni Libijca Mohameda Zabiju, još jednog problematičnog igrača, čija sudbina u Humskoj je, u najmanju ruku, neizvesna.

 

Oba fudbalera dobili su velilki broj prilika da se dovedu u red, nisu ih iskoristili i uskoro treba očekivati da se i zvanično stavi tačka na njihov angažman u Partizanu.

 

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA