ŠTA ĆE REĆI ZVEZDA? Ninković na transfer-listi

Fudbaler Dinama iz Kijeva Miloš Ninković može da ide iz kluba. Ugovor mu ističe na leto, a poznato je da je Crvena zvezda u nekoliko navrata želela da angažuje nekadašnjeg reprezentativca

  • 1

Miloš Ninković stavljen je sa još sedmoricom igrača Dinama iz Kijeva na transfer-listu. Kako je u klub došao Niko Kranjčar, minutaža Ninkovića je drastično opala pa je bilo samo pitanje vremena kada će Miloš napustiti Kijev.

Ovakav razvoj događaja posebno je zanimljiv jer je Ninković prva transfer-želja radne grupe koja predvodi Crvenu zvezdu do izbora. Klub sa "Marakane" je pokušavao da dovede igrača Dinama već dve godine, ali se dogovor izjalovio zbog jakog ugovora koji Ninković ima sa kijevskim timom. Poznato je i da je Ninković navijač Zvezde.

Nekadašnji reprezentativac je osam godina u Dinamu sa kojim je osvojio dva puta prvenstvo Ukrajine i tri puta kup te zemlje. Dvadesetsedmogodišnji vezista igrao je na 183 utakmice za kijevski Dinamo, a postigao je 15 golova. Ove sezone Miloš nije igrao mnogo, pet puta je igrao na ligaškim utakmicama, i to je uglavnom ulazio sa klupe, a postigao je i jedan gol.

(Telegraf.rs)

 

 

 

Pritom, odavno je poznato da je Ninković veliki navijač Crvene zvezde.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA