PO UGLEDU NA MUŽA: Stamenkovićeva žena terala Mitrovića "napolje"! (FOTO)

Supruga golmana Nefčija posle Partizanovog gola nije skrivala bes, na kraju je i likovala zbog isključenja napadača Partizana

  • 1

Saša Stamenković najvažniju podršku u meču s Partizanom imao je u svojoj supruzi, pevačici Silviji Nedeljković. Iako srpski novinari u Bakuu nisu znali da li je estradna zvezda i nekadašnja učesnica i voditeljka "Zvezda Granda" uopšte na stadionu, ona nam se više nego upečatljivo predstavila.

Kako se atmosfera na meču sve više podgrevala, naročito posle gola Partizana, tako ni Silvija više nije mogla da prati meč iza bezbednosnog stakla u loži pa je počela da izviruje "uživo".

Nije se odazivala na pozive: "Silvija, Silvija", već se pravila Engleskinjom, pardon Azerbejdžankom! Međutim, i te kako je znala da proslavi crveni karton Partizanovog centarfora Aleksandra Mitrovića.

Po ugledu na muža, koji je brže-bolje stigao do centra terena kako bi rukama objasnio Mitroviću gde da izađe posle dobijenog crvenog kartona, i Silvija je imala svoj šou.

Aplaudirala je odluci sudije da isključi beogradskog fudbalera, a najviše emocija pokazala je u trenutku kada je Mitrović krenuo ka svlačionici. Tada je i sama, kao i muž joj Saša, pokazala fubaleru Partizana "gde da ide"!

(S. Milošević / Foto: S. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA