BENITEZ TERA VETERANE: Lampard i Kol slobodni su da odu

Za Ešlija Kola zainteresovani su Mančester junajted i PSŽ, Lampard se nadao tome da će završiti karijeru u Čelsiju, ali to se izgleda neće dogoditi

  • 0

Španac Rafa Benitez, novi menadžer Čelsija, tek što je stigao u klub počeo je da tera veterane sa "Stamford bridža".

Frenk Lampard i Ešli Kol slobodni su da potraže novi klub po isteku ugovora na kraju sezone.

Španski stručnjak ocenio je da je stigao kraj jedne ere u Čelsiju.

- Čini mi se da je tako. Biću ovde samo sedam meseci, i neću moći puno toga da učinim. Da imam ugovor na dve ili tri godine uradio bih još puno toga na promenama u ekipi - rekao je Benitez, koji tvrdi da se dobro razumeo sa vlasnikom Romanom Abramovičem.

- Proveo sam dva ili tri sata sa Romanom, i razgovarali o mojim idejama. Upoznao sam ga sa planovima koje ću pokušati da sprovedem u narednih nekoliko meseci, međutim, nadam se da ćemo još konkretnije razgovore obaviti u budućnosti. Imam mnogo samopouzdanja i volim kad me ljudi razumeju. Video sam i da me Abramovič razume. Deluje kao dobra osoba. Voli da vidi da imate jasne ideje, tako da smo se složili oko svega - izjavio je Benitez.

Za kola se zna da su zainteresovani Mančester junajted i Pari Sen Žermen, dok se Lampard nadao da završi karijeru u Čelsiju, mada ima ponude iz SAD.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA