KEŠELJ ŽICKA OD KRSTIĆA: Kume daj neki dinar da izađem i ja u novinama

Srpski košarkaši ponovo se zezali preko Tvitera, a ovoga puta su prozivali sportiste koji plaćaju pi-ar tekstove u medijima

  • 0

Srpski košarkaši i veliki prijatelji Marko Kešelj i Nenad Krstić ponovo su bili u žiži Tviter prepucavanja.

Ovoga puta povod je bio informacija, koja se pojavila u medijima, da će Krstić biti spreman za Bamberg, što su njih dvojica iskoristili da se dotaknu toga da li neko od srpskih sportista plaća da izlaze tekstovi o njemu u novinama.

Krstić je u šaljivom tonu zamolio medije da ne puštaju vesti o njemu, da ne bi Kešelj pomislio svašta. Naravno, to je bila incijalna kapisla da se umeša krilo Valensije.

O čemu se radi kume? Da nisi i ti počeo da plaćaš novinarske članke - napisao je Kešelj

Naravno, odmah je Krstić odgovorio:

- Daleko bilo, nije to - rekao je centar reprezentacije.

Odmah na to se nadovezao Kešelj:

- Video sam kume! Pa dobro je malo da saznamo sta rade i drugi igrači, a ne samo ovi koji su platili PR - rekao je zagonetno Kešelj ne želeći da otkrije o kome se radi.

Odmah zatim košarkaš Valensije je zatražio i malu pozajmicu od svog prijatelja.

- Kume, jel može neki dinar i za mene da izađem u novinama - zamolio je Kešelj.

Ali, Krstić je shvatio da šala pomalo izlazi iz okvira dobre zabave, pa je zamolio Marka da ne Tvituje više da ih ne bi zabranili.

Na kraju, Kešelj je rekao Krletu da ne brine, jer španska i ruska štampa su besplatne, odnosno ne mora da se plati ništa da bi izašao tekst.

A zatim je saopštio da ima drugara koji bi voleo da mu jednom nedeljno izlazi statistika sa utakmica na sajtovima, pa je pitao koliko to košta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA