SERIJA A: Lacio lako protiv Udinezea, Brkić na "vetrometini"

Golman srpske fudbalske reprezentacije u Rimu primio tri gola i sada Udineze sa 16 bodova zauzima, kao najveće razočaranje Kalča, tek 12. mesto

  • 0

Lacio je u poslednjem meču 14. kola lako izašao na kraj sa fudbalerima Udinezea. Ovaj duel će imati i posebno mesto u karijeri našeg reprezentativnog golmana Željka Brkića, pošto je tri puta vadio loptu iz svoje mreže. Lacio je u Rimu dobio "zebre" sa 3:0, zadržavši sa 26 bodova peto mesto u Seriji A.

Za razliku od momaka iz Rima, "crno-beli" iz Udina su jedno od najvećih razočarenja šampionata, pa su sa 16 bodova iz 14 kola tek na 12. mestu. Najveći deo posla domaći tim je odradio u prvih pola sata igre. Brkić je prvi put kapitulirao u 17. minutu posle sjajne akcije domaćih kroz sredinu i izigrane odbrane gostiju, Mauri je na kraju asistirao Gonzalesu, koji iskosa sa leve strane šalje loptu pod prečku - 1:0.

Već na isteku prvih pola sata igre bilo je 2:0 za Lacio i tada je pitanje pobednika u velikoj meri bilo rešeno. Ponovo je Mauri u ulozi asistenta, sjajno je uposlio Klosea, koji beži odbrani gostiju, izlazi sam pred Brkića i rutinski šalje loptu u mrežu. Ostatak meča protekao je u rutinskoj igri "lacijala", koji su protiv Udinezea igrali u dresovima na kojima je pisalo: "Ne rasizmu".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA