POKLONU SE U ZUBE NE GLEDA: Vanja Udovičić vozi "fiću"

Fabrika "Fijat" iz Kragujevca poklonila vaterpolistima Radničkog dva automobila marke "500L", dva "grande punto" i jedan "Fijatov" kombi marke "dukato"

  • 1

Fabrika "Fijat automobili Srbija" poklonila je pet vozila vaterpolo klubu "Radnički " iz Kragujevca, čiji će igrači ubuduće reklamirati kragujevačku fabriku automobila.

Zahvaljujući na poklonu, kapiten Vanja Udovičić rekao je da će se i vaterpolo klub u Kragujevcu razvijati kao i fabrika "Fijat automobili Srbija".

- Hvala "Fijatu" što je prepoznao zdravu sportsku priču. Nadam se da ćemo sazrevati sličnom brzinom kojom se "Fijat" razvija ne samo u Srbiji već i u svetu.

Ovakve projekte treba podržavati jer smatram da pozitivno utičemo ne samo na Kragujevac, već i na celu Srbiju, u kulturno socijalnoj ravni jer su sport i industrija sigurno budućnost Srbije - rekao je Udovičić.

Direktor FAS-a Antonio Čezare Ferara rekao je da su vaterpolistima poklonili dva automobila marke "500L", dva "grande punto" i jedan "Fijatov" kombi marke "dukato".

Naglašavajući da je "Fijat" širom sveta prijatelj sporta, Ferara je rekao da je FAS prepoznao značaj razvoja lokalnog sporta sa ciljem njegove popularizacije i profesionalizma.

Objašnjavajući da je ovo početak saradnje sa vaterpolistima, Ferara nije isključio mogućnost da će fabrika automobila i ubuduće pomagati vaterpolistima.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA