VERMEZ: Igrači jedva čekaju da se završi polusezona!

  • 0

JOŠ SUBOTICA! Trener fudbalera Partizana Vladimir Vermezović vratio se na teren posle kraćeg bolovanja zbog upale pluća, a uoči poslednjeg meča jeseni u domaćem šampionatu izjavio je da njegovi igrači jedva čekaju da se polusezona završi?!

- Posle nekoliko dana odsustva danas sam prvi put prisustvovao treningu i video da igrači jedva čekaju da se završi ova polusezona - rekao je Vermezović na stadionu Partizana.

"Crno-beli" posle 14 utakmica imaju pet bodova više od "večitog" rivala Crvene zvezde, a deset više od trećeplasirane Jagodine.

- Čestitam igračima na tituli jesenjeg šampiona, bez obzira na rezultat u utakmici protiv Spartaka, jer svi znamo šta smo prošli prethodnih nekoliko meseci. Želimo da ostanemo na pristojnoj udaljenosti u odnosu na Zvezdu - dodao je Vermezović.

On je rekao da uoči sutrašnje utakmice ima određenih problema u ekipi, ali da su svi zdravi osim Nikole Ninkovića, koji će zbog povrede kolena odsustvovati oko tri nedelje.

To praktično znači da će Saša Ilić od početka početi meč, što u Partizanu često apostrofiraju kao glavnog faktora uspeha "crno-belog" tima.

(Telegraf / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA