FERGUSON NAREDIO: Runi, moraš da daš gol!

U prošlom kolu, Mančester junajted je, iako ima jedan od najboljih napada na svetu, pobedio Vest Hem na svom stadionu samo 1:0, čime Ferguson nije bio zadovoljan

  • 0

Mančester junajted je vodeći tim u Premijer ligi, i to prema više parametara. Prvi su na tabeli sa 33 boda, što je za bod više od gradskog rivala Sitija. Najefikasniji su ukupno, kod kuće a i u gostima, ali su i pored toga u prošlom kolu protiv Vest Hema na svom "Old Trafordu" jedva postigli jedan gol.

Menadžer "đavola" Ser Aleks Ferguson nije bio zadovoljan učinkom napadača na toj utakmici, ali ni ukupnom golgeterskom formom Runija u poslednje vreme, te mu je postavio jedan zadatak pred meč protiv Redinga.

- Nisam zadovoljan. Samo jedan gol u mreži Vest Hema. Protiv Redinga to mora mnogo bolje. Runi kao da je zaboravio da daje golove, zato naređujem: "Vejn, daj gol!" - besneo je Ferguson na konferenciji pred utakmicu.

Runi je prošle sezone za Mančester postigao ukupno 34 pogodka na 44 meča, dok je ove sezone odigrao 12 utakmica i bio strelac samo tri puta.

(Telegraf.rs / Foto: Tanjug / AP)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA