BURNO I U PARTIZANU: Vermezović pred odlaskom!

Trener "crno-belih" na izlaznim je vratima iz Humske zbog slabih igara srpskog šampiona i nemogućnosti da kontroliše igrače na terenu

  • 0

Trener fudbalera Partizana Vladimir Vermezović blizu je odlaska iz Humske, a njegov poslednji meč na klupi "crno-belih" odigraće se u četvrtak protiv Rubina u Ligi Evrope!

Naime, Uprava kluba nije zadovoljna njegovim radom, jer smatraju da nema kontrolu nad ekipom i da igrači doista osciliraju i ponašaju se nepristojno na utakmicama o čemu svedoči poslednji meč sa Spartakom, kada je većina prvotimaca ušla u otvoreni sukob sa igračima Subotičana.

Takođe, i sam Vermezović ima želju da ode, jer i on vidi da situacija u timu nije najbolja i da nema uticaj na igrače. On je to potvrdio posle meča sa Spartakom, rekavši da njegove savete sa klupe čuju svi na stadionu sem igrača koji bi trebalo da ih čuju.

Prema nekim čaršijskim pričama, postoje dve verzije Vermezovog odlaska. Jedna je da ga klub otpusti, a druga da sam podnese ostavku, što je mnogo realnija varijanta. Ipak, sve će biti poznato u petak, dan posle meča sa Rubinom.

(Telegraf.rs/Kurir)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA