VERMEZ DONEO ODLUKU "Neka me smene ako hoće da nas izjednače sa Zvezdom!"

Doneo sam odluku pre 20 dana, ali je neću sada saopštiti. Sa ljudima iz Uprave nemam kontakt

  • 0

Trener Partizana Vladimir Vermezović u brinigu sa novinarima u SC "Zemunelo" otkrio je da ne podnosi ostavku, a imao je zanimljiv komentar na spekulacije da mu se u klubu sprema odlazak tokom zimske pauze.

- Neka me smene ako žele da se izjednače sa Zvezdom!

Trener jesenjeg šampiona u dahu je nastavio:

- Ovde svi (javnost prim. aut.) žele da se izjednače sa Zvezdom, ali im je veliki problem šest bodova prednosti - rekao je Vladimir Vermezović.

- Ja sam odluku doneo pre 20 dana, ali neću vam je sada reći. Nemam kontakt sa ljudima iz Uprave. Radim svoj posao, a sa njima komuniciram preko sportskog direktora Ljubiše Tumbakovića - kazao je Vermezović u razgovoru sa novinarima u SC "Teleoptik" u Zemunu.

Na pitanje šta misli o odlasku trenera najvećeg rivala, Crvene zvezde, Aleksandra Jankovića, Vermezović je rekao:

- Ne radujem se tuđoj muci, jer nas sve čeka ista sudbina.

Vermezović je naveo da je njegov tim pokazao da je najbolji u Srbiji i da nije na prvom mestu u Superligi zbog slabe konkurencije već zbog sopstvenog kvaliteta.

Vermezović je dodao da su "crno-beli" napravili pomak u odnosu na ranije sezone kada su u pitanju evropska takmičenja.

- Malo nam je igranje u Evropi skrenulo pažnju sa obaveza u domaćem prvenstvu koje je prioritet. Evropa je nešto što nam se desilo i moram da priznam da će srpskim klubovima biti sve teže da učestvuju u evropskim takmičenjima. Afirmisali smo mnogo igrača koji ranije nisu bili poznati u domaćem prvenstvu.

Partizan je ove sezone imao dosta problema sa disciplinom igrača, a poslednji u nizu incidenata dogodio se posle subotnjeg remija sa Spartakom u Subotici (2:2).

- Ovde sam četiri-pet meseci, zatekao sam ekipu i bilo je malo vremena da se promene neke stvari. Ne opravdavam njihovu reakciju, ali mogu da ih razumem. Za ljubav i svađu je uvek potrebno dvoje - naveo je Vermezović.

(Telegraf/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA