RUMUNI GORI OD SRBA: Majka pretila smrću mladom fudbaleru (VIDEO)

Na meču mlađih kategorija Steaue i Rapida iz Bukurešta jedna majka rekla je "Ubiću te!" dečaku koji je neoprezno startovao na njenog sina

  • 0

Pre samo nedelju dana bili smo u prilici da vidimo koliko daleko roditelji mogu otići na sportskim utakmicama svoje dece. Videli smo skandaloznu tuču roditelja na meču pionira OFK Beograda i Bežanije, sve zbog komentara koje su sami dobacivali sa strane, a na koje dečaci nisu ni obraćali pažnju.

Mislili smo da se to samo kod nas dešava, ali ima toga i u "komšiluku". Rumunske majke prete smrću!

Jedan od najvećih rumunskih derbija između Steaue i Rapida iz Bukurešta uvek je prepun tenzije, oštrih startova i grubih reči. Kako je na seniorskim, tako je i na utakmicama mlađih kategorija, s tim što su ovaj put grube reči stigle od jedne "navijačice".

Steauini igrači su bili dosta grublji pa su meč završili sa devetoricom na terenu zbog crvenog kartona usled neopreznog starta koji je izazvao dosta polemike među igračima, ali i među gledaocima i roditeljima sa strane. Prilikom tog grubog starta jedan Rapidov mladi fudbaler je ostao da se previja na zemlji vidno povređen, a ko će drugi da deli pravdu nego njegova majka!

Ona je pokušala pred svima da se obračuna sa igračem Steaue, ali su je zadržavali drugi gledaoci, pa nije mogla da dođe do njega. S obzirom da nije uspela u nameri da se s njim obračuna fizički, odlučila je da mu uputi pretnje rečima i to veoma grubo. Pretila mu je smrću, odnosno govorila mu je da će ga ubiti. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA