IZ HUMSKE NA "MARAKANU": Čelnici Rubina idu po Milivojevića!

Ruski klub planira da iskoristi prisustvo svojih funkcionera u Beogradu zbog utakmice Lige Evrope sa Partizanom kako bi ponudio oko tri miliona evra za Zvezdinog vezistu

  • 0

Poslednju utakmicu grupne faze Lige Evrope u četvrtak će odigrati fudbaleri Partizana i Rubina, a čelnici kluba iz Kazanja će iskoristiti priliku da skoknu do "Marakane" kako bi porazgovarali o transferu veziste Crvene zvezde Luke Milivojevića.

O odlascima Filipa Kasalice i Nikole Maksimovića se uveliko priča, a nije novost da je klub iz Kazanja odavno posmatrao Milivojevića, te je kraj jesenjeg dela sezone u srpskom šampionatu prava šansa za razgovore sa transfer. Do njih bi trebalo da dođe najkasnije do četvrtka, kada Rubin igra u Humskoj protiv "crno-belih".

Portal "Mondo" navodi da će se priča voditi oko cifre između tri i tri i po miliona evra, ali da nikako ne bi trebalo zaboraviti procenat koji u svakom slučaju pripada Radu, prethodnom klubu reprezentativca Srbije. Transfer politika Crvene zvezde u sveopštoj besparici najčešće se zasnivala na malom obeštećenju i ugovorenom procentu u naredne prodaje, pa će tako određeni deo novca od ovog potencijalnog transfera pripasti i "građevinarima".

Da li će do ovog transfera i doći zavisiće mnogo i od stava Radne grupe, koja je u međuvremenu došla u klub. Naime, Rubin je interesovanje za Milivojevića iskazao još u vreme kada je prethodna ili odlazeća Uprava bila aktivna, a finalne razgovore Rusi bi trebalo da obave sa sasvim drugom garniturom ljudi, koja možda ima neke drugačije planove i ciljeve.

(Telegraf.rs / Mondo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA