ĆIRO BLAŽEVIĆ: Sad ne mogu u Zvezdu, Cvele mi je onda j... majku!

Preuzimanje klupe Crvene zvezde za hrvatskog stručnjaka ostao je samo san, a klubu preporučuje da angažuje domaćeg trenera jer "u Srbiji ima dosta kvalitetnih"

  • 2

Ime hrvatskog trenera Miroslava Ćire Blaževića našlo se u gomili spekulacija koje su prethodnih dana kružile o novom treneru fudbalera Crvene zvezde posle (još) neusvojene ostavke Aleksandra Jankovića.

Ćiro je za "Sportski žurnal" rekao da zbog problema sa leđima ne može dalje od Zagreba.

– Kasno je. Omatorio sam. Ne mogu više daleko od Zagreba. Zbog godina i umora moram da odbijem milionske ponude iz Kine i Irana. Kako bih onda u Zvezdu koja nema ni žutu banku? Ne mogu.

Da li to znači da Vam se neće ispuniti želja da sednete na klupu Zvezde?

– Tako je. Zvezda će ostati samo želja. Zbog Vladimira Cvetkovića! On me je sprečio da dođem u Zvezdu kad je za to bilo vreme. J… mi je majku, politički je udario, kao Hrvat sam i ne mogu u Zvezdu. Nisam došao kad je trebalo, sad je kasno.

Blažević predlaže da naredni trener bude domaći, jer stranci "prodaju maglu".

– Uzmite domaćeg! Treneri sa ovih prostora su najbolji na svetu. Stranci prodaju maglu. Verujte, ima pod našim nebom mnogo pametnih ljudi. Imate u Srbiji dosta kvalitetnih - rekao je Blažević i za kraj zaključio da će se klub sa "Marakane" izvući iz krize.

- Ne znam kako, ali znam da će izaći. Veliko je ime, sada se ljulja, ali takvi ne padaju. Izvući će se Zvezda.

(Telegraf.rs / Žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA