"MARKA": Murinja menjaju Anćeloti ili Lev

Kako navodi španski sportski dnevnnik, do sada nisu započeti nikakvi pregovori sa dvojicom trenera, a navodi se da su Anćelotiju dani u PSŽ-u odbrojani

  • 0

Iako je Žoze Murinjo demantovao navode španskog dnevnika "Marke" da će napustiti Real Madrid, dnevnik je objavio novu informaciju da čelnici Real Madrida uveliko traže zamenu za Portugalca i da su favoriti za sada Karlo Anćeloti i Joakim Lev.

Kako navodi španski sportski dnevnik, do sada nisu započeti nikakvi pregovori. Murinjo je ranije demantovao navode istog lista da on napušta klub.

Francuski dvevnik "Lekip" juče je objavio da u Pari Sen Žermenu planiraju "veliko spremanje" i da katarski vlasnik želi kraj saradnje sa Anćelotijem i sportskim direktorom Leonardom.

Istovremeno, navodi se da je na listi favorita za zamenu Anćelotija portugalski stručnjak, pored Pepa Gvardiole, što bi bila svojevrsna "velika rokada" trenera dva velika kluba.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA