KO MENJA VERMEZA? Milinković najbliži klupi!

Trener OFK Beograda figurira kao glavni kandidat da sedne na klupu crno-belih. Milinković, za sada, bez komentara

  • 1

Dvosmislene izjave trenera Partizana Vladimira Vermezovića i nezadovoljstvo uprave što šef stručnog štaba ne uspeva da disciplinuje mlade fudbalere verovatno znače da će doći do razlaza tokom zimske pauze.

Ako se to desi, jedan od glavnih kandidata da zameni Vermezovića na klupi kluba iz Humske je mladi stručnjak Zoran Milinković, koji je preporodio OFK Beograd otkako ih je preuzeo u septembru. Trener čiji su igrački počeci vezani za Partizan dvaput je u desetak dana savladao Crvenu zvezdu, prvo u prvenstvu, a zatim ih je eliminisao iz Kupa Srbije, što je valjda najbolja preporuka za trenera Partizana.

Milinković je još pre godinu i po figurirao kao zamena za Aleksandra Stanojevića, u vreme kada su "crno-beli" ispali od Šamroka u plej-ofu za Ligu Evrope, ali Partizan je tada odlučio da zadrži Stanojevića, sa kojim se, ipak, rastao nekoliko meseci kasnije.

Upitan za komentar o tome što se u javnosti pominje kao mogući naslednik Vermezovića, Milinković za Telegraf.rs nije želeo da daje izjave na tu temu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pedja

    4. decembar 2012 | 14:30

    dovedite coveka vec jednom!jedini pravi strucnjak u Srbiji!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA