TERZIĆ ZA TELEGRAF: Ne bih voleo da Milinković ode u Partizan!

Prvi čovek OFK Beograda ne želi da izgubi odličnog stručnjaka, ali drago mu je što se trener "romantičara" pominje kao kandidat za klupu srpskog šampiona

  • 1

Iako Zoran Milinković, trener OFK Beograda, nezvanično figurira kao glavni kandidat da zameni Vladimira Varmezovića u slučaju verovatnog razlaza sa "crno-belima", predsednik "romantičara" Zvezdan Terzić ne veruje da će mladi stručnjak napustiti klub sa Karaburme.

- Prvi put čujem za tako nešto, tako da ne verujem da će Milinković otići, ali mi je drago da se naš trener pominje u pozitivnom kontekstu. To je znak da se u OFK Beogradu dobro radi - ocenio je Terzić za Telegraf.rs.

Na pitanje da li bi pustio Milinkovića u slučaju da ga pozovu "crno-beli", predsednik OFK Beograda rekao je:

- Sigurno da ne bih voleo da Milinković napusti naš klub. Ako bi se stvari zaista razvile u tom pravcu, za konačnu odluku morao bih da porazgovaram sa njim.

Zimsku pauzu fudbaleri OFK Beograda iskoristiće za individualan rad pre zajedničkih priprema u Turskoj.

- Igrači će biti slobodni od 12. decembra do 9. januara i radiće sami po programu koji im je dao klub, a onda, krajem januara, po običaju, idemo na dve nedelje u Antaliju - otkrio je Terzić plan pripremnog perioda, a onda i prolećne ambicije.

- Mislim da nikad nismo bili bliži osvajanju kupa, uz svo poštovanje za Vojvodinu, Javor i Jagodinu. Ipak, ne odustajemo ni od prvenstva i želja nam je svakako da budemo među ekipama koje će obezbediti plasman u Evropu - zaključio je predsednik kluba sa Karaburme.

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA