ŠTRAJK U PARTIZANU? Igrači kasnili pola sata na trening!

Razlog štrajka je taj što je igračima pre tri dana obećano da će u ponedeljak dobiti premije, ali to se nije dogodilo. "Došlo je do zastoja u isplati premija, ali to će sve uskoro biti rešeno", rekao je portparol kluba Nenad Danilović

  • 0

Nezadovoljni zbog neisplaćenih premija, fudbaleri Partizana odbili su da izađu na trening u utorak ujutro.

"B92" navodi da je razlog štrajka taj što je igračima pre tri dana obećano da će u ponedeljak dobiti premije, ali se to nije dogodilo.

Trener Vladimir Vermezović čekao je sat vremena fudbalere koji su ostali u svlačionici. Potom je sportski direktor kluba Ljubiša Tumbaković obavio sastanak sa igračima i najavio brzo rešavanje situacije.

Prema saznanjima portala "Mondo", Tumbaković je obećao da će preneti stavove igrača rukovodstvu, od kojeg zavisi i kada će izaći u susret ekipi.

Posle razgovora igrači su istrčali na teren i radili prema planu.

Sastanak Sekretarijata zakazan je za utorak u 17 sati, a na tom sastanku će čelnici kluba iz Humske pokušati da nađu odgovarajuće rešenje. 

Osim igrača, plate mesecima nije dobila ni Radna zajednica, ali ona nije u štrajku.

Portparol kluba Nenad Danilović rekao je za "Mocart Sport" da on ne smatra da su fudbaleri štrajkovali jer su odradili trening sa dvadesetak minuta zakašnjenja, kao i da oni nisu razgovarali sa Tumbakovićem o novcu.

- To je bio redovan sastanak i na njemu niko od igrača nije ni pomenuo pitanje novca. Istina je da postoje sitna kašenjenja u isplatama, ali nije ništa dramatično. Nekim igračima se zarade isplaćuju na mesečnom, a nekim na tromesečnom nivou. Došlo je do zastoja u isplati premija, ali to će sve uskoro biti rešeno - rekao je Danilović.

Neprijatna situacija u Humskoj desila se samo dva dana pred meč sa Rubinom u poslednjem kolu grupe H Lige Evrope, koji je i poslednji meč jesenjeg prvaka pred zimsku pauzu.

(Telegraf.rs/B92)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA