ABA LIGA: Srbin od sada trenira Solnok

Dve pobede u 11 mečava ABA lige primoralo je upravu mađarskog tima, debitanta u regonalnoj ABA košarkaškoj, da razreši dužnosti Petera Pora i angažuje Dragana Aleksića, nekadašnjeg košarkaša i asistenta u ovom timu

  • 0

Očajni rezultati u poslednje mesto na tabeli ABA lige nateralo je menadžment Solnoka da napravi rez i otpusti trenera Petera Pora. Od ponedeljka debitante u regionalnoj košarkaškoj ligi predvodi Srbin Dragan Aleksić, dok će mu asistirati Zoran Kmezić.

Por je celu trenersku karijeru proveo na klupi Solnoka i najzaslužniji je za dve uzastopne duple krune osvojene prošle i pretprošle sezone. Međutim, dve pobede i devet poraza nisu mogle da se tolerišu, pa je uprava Pora oslobodila dužnosti trenera, ali će ga prekomandovati na neko drugo mesto dok mu ne istekne ugovor.

Dragan Aleksić je, recimo, igračku karijeru završio u redovima Solnoka, a dve godine je asistirao čoveku koga sada menja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA