Totenhem se u FA Kupu provukao protiv drugoligaša! (VIDEO)

Votford poptuno nadigrao "pevce", Everton posle preokreta eliminisao Fulam

  • 0

Mnogo teže nego što su očekivali, fudbaleri Totenhema su prošli kroz četvrto kolo FA Kupa. "Pevci" su slavili u Votfordu protiv istoimenog drugoligaša sa minimalnih 1:0. Dalje ide i Everton koji je bio bolji od Fulama...

Iako Votford ove sezone igra ispod nivoa, čak i za jednog drugoligaša (18. mesto na tabeli), pružio je sjajnu partiju protiv favorita iz Londona i ne bi bilo nezasluženo i da su oni prošli. Potpuno su dominirali protiv Tottenhama koji je igrao u gotovo najjačem sastavu. Meč je odlučio holandski vezista Rafa van der Vart preciznim udarcem sa petnaestak metara u 42. minutu. Međutim, pre i posle tog gola bolje su šanse stvarali domaći igrači, a ilustracije radi, najbolje je reći da su imali čak 25 udaraca prema golu Karla Kudićinija.

U drugom današnjem kup susretu, Everton je u Liverpulu sa 2:1 pobedio Fulam. Domaćin je okrenuo vođstvo gostiju od 14. minuta kada je Marfi realizovao jedanaesterac, koji je skrivio Heitinga. Gol glavom Dijega Strakalursija i pogodak Felainija su doneli "karamelama" totalni preokret.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA