"NAMAZANI" MIKEL: Džon Obi se vrzmao oko zadnjice seksi doktorke Čelsija (VIDEO)

Prelepa i atraktivna doktorka Čelsija Eva Kaneiro privlači pažnju gde god da se pojavi, pa tako i na utakmici kad obavlja svoj posao. Sa jednog dela njenog tela nije mogao da skine pogled ni vezista "Plavaca"

  • 2

Verovatno se većina seća prelepe i atraktivne doktorke Čelsija Eve Kaneiro koja je privukla veliku pažnju kada su objavljene njene fotografije na internetu. Fizioterapeutkinja "Plavaca" opet žari i pali ... Džona Obija Mikela.

Tako je bilo na skorašnjoj utakmici Čelsija i Vest Hema. Kaneiro je uletela na teren kako bi pomogla povređenom Geriju Kejhilu ičučnula je baš u pozu u kojoj se najbolje ističu obline njene zadnjice. Dok je trajao prekid, vezni igrač Čelsija Džon Obi Mikel je mogao da ode na koji god deo terena je hteo, ali je on došao baš iza doktorke da namešta štucne... Kao što kaže Nikola Žigić: - Fudbaleri? Mangupi su to... -

Nije naivan ni Geri Kejhil koji se dosta često povređuje od kad je došao u londonsk klub. A doktorka se još jednom ranije našla u "pozi" u kojoj "možda" nije želela - kada su sa njom igrali Salomon Kalu i Mikael Esijen dok su proslavljali pobedu u Ligi šampiona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA