Šešum zbog kretenskog ispada "navijača" propušta finale

"Šešum je pogođen metalnim novčićem, ima unutrašnje krvarenje oka i neće moći da igra protiv Danaca", kaže direktor reperezentacije Vladica Spasojević

  • 17

Reprezentativca Srbije Žarka Šešuma nepoznati "navijač" pogodio je metalnim novčićem, rekao je za Telegraf.rs Vladica Spasojević, sportski direktor reprezentacije Srbije. Spasojević je dodao da je povreda oka koju je srpski reprezentativac tom prilokom dobio ozbiljna i da on neće moći nastupiti u sutrašnjem finalu ali da najverovatnije neće biti potrebna operacija.

- Šešum je pogođen kovanicom a ne kako su pojedini mediji pogrešno preneli flašom, upaljačem ili strelicom za pikado. Povreda nije bezazlena, Šešum ima unutrašnje krvarenje oka i neće moći da igra u nedelju. Operacija verovatno neće biti potrebna ali to ćemo definitivno znati tek danas posle lekarskog konzilijuma – rekao je Spasojević i dodao da će reprezentativci Srbije otići danas oko podneva na VMA u zajedničku kraću posetu saigraču.

Šešum neće biti uz saigrače sutra u Areni u meču za titulu šampiona Evrope, ali je selektor Vuković obećao je da će oni učiniti sve da mu posle meča donesu zlatnu medalju.

Žarko Šešum je, s Rumunom Marijanom Kozmom i Hrvatom Ivanom Pešićem, pre tri godine bio žrtva huliganskog napada ispred noćnog kluba u mađarskom Vespremu. Rumun je tada na smrt izboden, hrvatskom rukometašu je morao da bude izvađen bubreg a Šešum je i tada povređeno oko.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bratBing

    28. januar 2012 | 00:25

    Jebote ko vama dojavljuje vesti... nije bila strelica za pikado nego flasa, i stanje nije ozbiljno mozda vec zaigra sutra. Gori ste od kurira

  • kjn

    28. januar 2012 | 13:10

    Da se u Hrvatskoj pjevalo slično, vjerojatno bi se na noge digle sve institucije, no tamošnji mediji hvale sjajnu atmosferu. Naši golmani morali su se boriti s laserima, igrači s kovanicama, navijači s provokacijama, a organizatori su vrhunski prevarili sve s najavom da su smanjili kapacitet dvorane. Još jedan dokaz da Srbija nije spremna organizirati ovako velik sportski događaj

  • Valery

    28. januar 2012 | 14:25

    Vidi ovog pametnog "desnog oka" kad vec ne citas kako treba, onda pogledaj ;)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA