CRNI DANI U HUMSKOJ: Fudbaleri pretili neigranjem protiv Rubina, Vermezović odlazi

Posle sastanka sa Draganom Đurićem bruka je sprečena, a igračima je obećano da će im do Nove godine biti isplaćen deo, a da će ukoliko pobede Rubin u roku od 24 sata dobiti po 1.500 evra na ime premija. Pojedinci prete da se neće odazvati na zimske pripreme ukoliko obećanje ne bude ispunjeno

  • 2

Prema nepotvrđenim informacijama fudbaleri Partizana su razmišljali da bojkotuju utakmicu poslednjeg kola Lige Evrope! U "Zemunelu" su, kako saznajemo, fudbaleri i uprava tima na čelu sa predsednikom Draganom Đurićem su održali 30-minutni sastanak. Iako niko nije hteo da potvrdi o čemu se pričalo, pretpostavljamo da je tema, jedna jedina, bila novac i neisplaćenezarade i premije.

- Gde je naš novac - navodno je bilo pitanje fudbalera upućeno čelnicima.

Uprava je još pre nekoliko dana demantovala da ima problema sa isplatom, ali je posle sastanka jasno da to nije tačno. Novinari koji su se zatekli u "Zemunelu" su ostali uskraćeni za bilo kakav konkretan odgovor, dok je Ljubiša Tumbaković, sportski direktor crno-belih, samo izustio:

- Tu su vam predsednik i potpredsednik.

E, sada, igrači su u ranoj fazi sastanka izneli svoj stav, a on je, pretpostavlja se, trebalo da bude najradikalniji mogući - odbijanje da odigraju meč sa Rubinom.

Bruka je spašena, strasti su se smirile jer im je potvrđeno da će deo prinadležnosti biti isplaćen do kraja godine, a da će, ukoliko slave protiv Rusa, u poslednjem meču Lige Evrope, u roku od 24 sata biti nagrađeni bonusom u visini od 1.500 evra!

Da je situacija ozbiljna, navodno potvrđuje i deo igrača, koji ne žele da idu na pripreme ukoliko se dato obećenje ne ispuni.

Usput, da sve bude još crnje, ako je verovati pisanju Žurnala, trener Vladimir Vermezović je rekao da mu je meč protiv ekipe iz Kazanja "poslednji" i da će sve javnosti saopštiti do kraja kalendarske godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pedja

    5. decembar 2012 | 22:00

    raspad sistema je jedini nacin da oteramo lopove iz naseg kluba!

  • musmul

    6. decembar 2012 | 11:04

    ne moze partizan da zaradi koliko vi mozete da ukradete

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA