BABALJ REŠETA: Eli dvostruki strelac u pobedi Australije od 9:0

Na utakmici trećeg kola prvenstva Istočne Azije, Australija pobedila Guam u gostima čak 9:0, a centarfor Crvene Zvezde Eli Babalj pogodio mrežu protivnika dva puta

  • 0

Prvenstvo Istočne Azije za reprezentacije počelo je trećeg decembra i stiglo je do trećeg kola. Australija koja je glavni favorit za osvajanje prvenstva u prva dva kola zabeležila je po jednu pobedu i remi, ali onda se pošteno istresla na reprezentaciji Guama.

Na gostujućem terenu male ostrvske zemlje Tihog okeana, "kenguri" su uspeli da ubace čak devet golova (0:9). Prvi put u startnoj postavi našao se i napadač Crvene Zvezde Eli Babalj koji je odmah uspeo da se upiše u strelce, i to dva puta.

Australija je posle prvog poluvremena vodila "samo" 3:0, a Eli je postigao drugi pogodak u 21. minutu posle dobre akcije sa bivšim saigračem iz Melburna Majklom Maroneom. U drugom poluvremenu igrači Guama pali su snagom, a "kenguri" samo malo pojačali i postigli još šest golova. Odmah ih je načeo Eli Babalj, u 55. minutu, kada je dobro izbegao ofsajd zamku domaćih i lagano smestio loptu u mrežu.

Još samo i u Zvezdi da proradi...

Sledeću utakmicu Australija igra sa Kineskim Tajpehom 9. decembra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA