Nebojša Čović odgovarao navijačima i dobio poziv da ide u KK Goč

* Andreja Milutinović ima nerealan ugovor. Dali smo mu vrlo konstruktivnu ponudu za izlazak iz ugovora, međutim, njegova razmišljanja su u najmanju ruku čudna * Vrlo brzo će Crvena zvezda biti na adresi Mali Kalemegdan 2

  • 1

Jedan od najpopularnijih ljudi u srpskom sportu ovih dana je Nebojša Čović, i to s pravom. Predsednik KK Crvena zvezda i član Radne grupe fudbalskog kluba odgovarao je na brojna pitanja navijača ili simpatizera kluba koji je u seriji od 11 uzastopnih pobeda.

Na adresu "crveno-belih" stiglo ih je bezbroj, a mi smo, uz male korekcije i redakcijsku opremu, izdvojili nekoliko.

Najčešće postavljeno pitanje ticalo se Darka Miličića. Mnogi su iz prve ruke želeli da čuju da li postoji mogućnost da posle rastanka sa Boston seltiksima Darko Miličić obuče dres Crvene zvezde.

- Prvo treba da skočimo pa tek onda da kažemo hop. A to znači da moramo da čujemo i Darkove planove i želje - rekao je Čović.

Ko je trenutno najplaćeniji igrač u Crvenoj zvezdi?

- Igor Rakočević je naš najplaćeniji igrač. Ali svojim kvalitetom i renomeom koji ima u Evropi to i zaslužuje. Međutim, moram da naglasim da Igor igra sa upola manjim ugovorom nego što bi mogao da dobije u bilo kom klubu u Evropi. Povratak u Zvezdu je bio njegova velika želja.

Da li će Vasilije Micić pojačati Crvenu zvezdu?

- Mislim da postoje obostrane želje. O tome ćemo pričati kada za to dođe vreme.

Kakva je situacija sa Andrejom Milutinovićem i da li se obaveze prema igračima izvršavaju?

- Plate se igračima i zaposlenima redovno isplaćuju sa eventualnim malim kašnjenjima od pet do sedam dana. Državi ne dugujemo ništa, sve obaveze, pa i one na osnovu poreza smo izmirili. A što se tiče situacije sa Milutinovićem, moram da kažem da je ona veoma složena. On ima ugovor koji nije realan. Ali potrudićemo se da imamo još malo strpljenja. To što ne igra je odluka trenera i u to se ne mešam. Dali smo mu vrlo konstruktivnu ponudu za izlazak iz ugovora, međutim, njegova razmišljanja su u najmanju ruku čudna.

Zašto Miloš Dimić igra za Radnički FMP, kad je dečko više puta dokazao da zaslužuje da se nađe u Zvezdi?

- On, nažalost, ne igra ni za Radnički FMP, iako ja mislim da se radi o perspektivnom igraču. Mora vrlo brzo da pobedi neke eksterne sile i svoje bubice u glavi jer ko bi u današnje vreme odbio trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom kojim se rešava egzistencija i njegove porodice i to u Beogradu.

Šta se dešava sa starom Crvenom zvezdom? Da li se može očekivati da nakon obećanog petogodišnjeg ciklusa ponovo Crvena zvezda bude na adresi Mali Kalemegdan 2?

- Vrlo brzo će Crvena zvezda biti na adresi Mali Kalemegdan 2.

Jedno od najzanimljivijih pitanja upućeno Čoviću postavio je navijač iz Vrnjačke Banje: da li bi došao u jednu od naših najlepših banja i pomogao košarkaškom klubu Goč koji je u dugovima?

- Umoran sam od sređivanja stanja u klubovima, ali mogu da pomognem sugestijom - odgovorio je Čović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA