ČUDESNI MUDRINSKI: U 15 kola odigrao 16 mečeva

Zbog odlaganja utakmice prvog kola između Javora i Crvene zvezde, Ognjen Mudrinski dobio je priliku da zabeleži 16 nastupa u 15 kola, jer je posle prelaska u klub sa "Marakane" nastupio u odloženom meču

  • 0

Ognjen Mudrinski postigao je nesvakidašnju stvar, koja možda nikome ranije nije pošla za rukom - u 15 kola jesenjeg dela Jelen Superlige mladi napadač zabeležio je 16 nastupa.

Za sve je "krivo" odlaganje utakmice prvog kola između Javora i Crvene zvezde u vreme sabora u Guči, kada je policija odbila da garantuje bezbednost. Mudrinski je u tom kolu nastupio za Jagodinu protiv Hajduka, a posle prelaska u Crvenu zvezdu dobio je priliku da nastupi u odloženom meču prvog kola, u kojem je Zvezda savladala Javor 2:1, a tada je postigao i gol.

Da je imao sreće da zatrese mrežu Hajduka dok je još nosio dres Jagodine, Mudrinski je mogao da postigne još čudesniju stvar - da u istom kolu bude strelac za dva kluba na dve različite utakmice.

Mudrinski je za Jagodinu nastupio u tri meča, a za "crveno-bele" u 13 prvenstvenih utakmica, u kojima je postigao devet golova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA