ODLAZI DŽABE: Partizanu od transfera Markovića ni evro!

Talentovani fudbaler Partizana narednih dana potpisaće ugovor sa šampionom Evrope, ali crno-beli neće imati ni evra od obeštećenja jer na njega pravo polaže menadžer Pini Zahavi

  • 0

Fudbaler Partizana Lazar Marković u narednih nekoliko dana potpisaće za Čelsi, ali moguće je da kao pozajmljen igrač završi sezonu u Humskoj.

Tvrdi se da londoski gigant svakako planira da Markovića negde pozajmi do juna, pominju se holandski klubovi PSV, Tvente i Vitese, ali u igri su svakako i "crno-beli".

Očekuje se da će vrednost transfera biti oko 10 miliona evra, a prelaskom u Čelsi Markoviću bi se ispunio san, jer je sam izjavio da navija za "plavce" iz Londona.

Roman Abramovič je za dovođenje mladog reprezentativca Srbije navodno izdvojio 10 miliona evra, ali klub iz Humske od tog transfera neće videti ni evro.

Naime, prema pisanju Sporta, talentovani fudbaler je još letos prodat menadžerskoj agenciji Pinija Zahavija koja raspolaže pravima za Markeca.

To automatski znači da će kompletno obeštećenje od 10 miliona evra završiti na računu poznatog menadžera, a ostaje pitanje koliko novca je Zahavi dao Partizanu za ugovor Markovića i koliko će na njemu zaraditi samo posle pola godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA