ODLASCI IZ HUMSKE: Ivanov u Kalčo, Volkov u Ukrajinu?

Za bugarskog defanzivca "zagrizao" Kjevo, Volkov će verovatno pojačati Metalurg iz Donjecka

  • 0

Čini se da bi Partizan u odbranu titule na proleće mogao da krene u osetno drugačijem sastavu od onog koji smo gledali jesenas. Lazar Marković na meti je Čelsija, Ivan Ivanov ima ponudu iz Verone, a Vladimir Volkov mogao bi u Ukrajinu.

Za Ivanova se zna da ima dogovor da može da ode u slučaju dobre ponude, a za bugarskog defanzivca veoma je zainteresiovan Kjevo. Italijani su se još tokom leta raspitivali o Ivanovu, a sada su mnogo konkretniji. Malom klubu iz Verone, koji se bori da očuva prvoligaški status, potrebna su pojačanja u odbrani, koja je kapitulirala 27 puta u 15 mečeva.

Za Ivanova je navodno zainteresovan i jedan premijerligaš, ali zasad je sve u domenu raspitivanja.

Transfer Vladimira Volkova u Metalurg iz Donjecka skoro je sasvim izvestan. Partizan se u načelu dogovorio sa Ukrajincima pre desetak dana i očekuje se da "crno-beli" inkasiraju oko pola miliona evra, a da levi bek Partizana i reprezentacije Crne Gore potpiše trogodišnji ugovor. Za Volkova interesovanje je pokazao i nemački Frajburg, ali oni bi ga samo pozajmili, što "crno-belima" nikako ne odgovara zbog teške finansijske situacije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA