SERIJA A: Juventusu minimalac, Milanu prija Torino (VIDEO)

"Stara dama" na gostovanju Palermu golom defanzivca Lihštajnera pokupila tri boda. U Torinu prvo poveli domaćini, ali je Milan ipak slavio rezultatom 4:2

  • 0

Fudbaleri Milana slavili su rezultatom 4:2 na utakmici 16. kola italijanske Serije A nad Torinom, zabeleživši tako treću uzastopnu pobedu.

Nije delovalo da će se "roso-neri" lepo provesti na "Olimpiku" posle neverovatne greške Noćerinija, koji je bukvalno poklonio loptu Santani da povuče brzu kontru i u 28. minutu dovede domaćine u vođstvo. Ipak, igra Milana se od tog trenutka dosta popravila u ofanzivi, pa je, taman pred kraj prvog poluvremena, Brazilac Robinjo sjajnim prodorom s leve strane matirao golmana Žilea za :1.

U 53. minutu, Noćerino se iskupio za grešku i postigao gol za preokret, da bi posle devet minuta Pacini povisio na 3:1. Torino se pomirio sa porazom kada je El Šaravi u 76. minutu izvukao loptu golmanu, kome je lopta ispala posle intervencije i postigao i četvrti gol za "milaneze". El Faraone je nevoljno potom napustio teren pošto je bio zamenjen, a defanzivci Milana su se donekle opustili u situaciji kad je Bjanki u 80. minutu niotkuda smanjio na 4:2. U završnici je bila sporna situacija da li je Ambrosini igrao rukom u kaznenom prostoru, ali se sudija nije oglasio pištaljkom.

Drugi torinski klub i branilac titule Juventus nekako se snašao na Siciliji i pokupio tri boda. "Stara dama" savladala je Palermo minimlanom pobedom.

Posle jalovog prvog poluvremena, Lihštajner je postigao vodeći i pobednosni gol u 50. minutu. Jedinio što su Sicilijanci uspeli je da ne prime još jedan gol iako su u 75. minutu ostali bez igrača isključivanjem Morganele zbog drugog žutog kartona.

Utakmicu protiv Palerma sa klupe je vodio prvi trener Juventusa Antonio Konte, koji se vratio na trenersko mesto posle suspenzije od četiri meseca.

Đenova nije uspela da izvuče svoja tri boda na gostovanju Peskari, jer je ekipa Boška Jankovića (zamenjen u 75. minutu) izgubila rezultatom 2:0 od ekipe Uroša Ćosića, koji je odigrao svih 90 minuta.

Ubedljivim porazom od Katanije 3:1, Sijena je zalepljena na fenjeraško mesto na tabeli.

(B.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA