Prva Grantova pobeda sa Partizanom

Partizan protiv ruskog druogligaša SKA slavio 4:2. Izraelac zadovoljan. Zakazan prijateljski meč sa moskovskim CSKA...

  • 0

Fudbaleri Partizana su ostvarili pobedu u prvoj pripremnoj utakmici u Izraelu, a to je i prva pobeda novog trenera „crno-belih” Izraelca Avrama Granta.

Savladali su sa 4:2 (1:1) SKA Energiju iz Habarovska, koja u drugoj ruskoj ligi zauzima 13. mesto. Golove su postigli Brazilac Eduardo, Nemanja Tomić i Stefan Babović 2. Rusi su prvi poveli, praktično iz jedinog šuta u prvih 45 minuta, da bi Partizan u nastavku demonstrirao ipak razliku u klasi.

Stefan Babović je od 2 gola jedan postigao iz slobodnog udarca.

Utakmica je igrana u Ranani, koja je na 45 vožnje od hotela u kojem je smešten srpski šampion. Sudila je domaća trojka.

Crno-beli su u dva poluvremena nastupali sa različitim timovima, Izraelski stručnjak je maksimalno iskorostio meč da se uvidi u mogućnosti skoro svih igrača koji su u Tel Avivu. Avram Grant istakao je posle meča da je zadovoljan onim što su crno - beli prikazali na startu priprema u njegovoj domovini.

- Za početak je bilo dobro. Želeli smo da vidimo rad sa loptom i koliko su igrači spremni za igru. Imali smo agresivnog rivala, što me je obradovalo, jer srpski klubovi tako ne igraju - rekao je Avram Grant.

Za dva dana crno-beli će igrati protiv Makabija iz Haife.

Iz Izraela je stigla i informacija da će crno-beli igrati protiv moskovskog CSKA prijateljki meč u Antaliji 6. februara. Moskovljani će imati jaku proveru pred meč Lige šampiona protiv Reala, a crno - beli kvalitetniji teži ispit pred početak prolećnog dela sezone nisu mogli da požele.

PARTIZAN (4-1-3-2) – Prvo poluvreme: R. Ilić – Aksentijević, Anderson, Stanković, Volkov – Smiljanić – Babić, S. Marković, S. Ilić – Dijara, Eduardo.

Drugo poluvreme: Petrović – Miljković, Rnić, Ivanov, Lazevski – Kamara – Babović, Brašanac, Tomić – L. Marković (Ostojić od 76′), Šćepović.

(telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA