SLOBODA TUŽI ZVEZDU: Prijava Arbitražnoj komisiji i puštena menica, Užičani traže 300.000 evra

"Crveno-beli" kasne skoro devet meseci sa isplatom preostalog dela ugovora za transfer Filipa Kasalice i Nikole Maksimovića, pa je čelne ljude Slobode Point izdalo strpljenje

  • 4

Uprava Užičkog superligaša Slobode odlučila se na drastičan korak, pustila je bankarsku menicu i tužila Crvenu zvezdu Arbitražnoj komisiji Jelen Super lige.

Klub sa "Marakane" još u martu trebalo je da isplati preostalih 305.000 evra od ukupno pola miliona, koliko je dogovoreno za prelazak Filipa Kasalice i Nikole Maksimovića, ali to se dosad nije desilo, pa je Užičane izdalo strpljenje.

U izgledu su i dodatne razmirice, Sloboda zahteva četvrtinu narednog transfera Nikole Maksimovića, kako je ranije dogovoreno, dok su "crveno-beli" poručili da je štoper prodat menadžerskoj agenciji Pinija Zahavija, a da je novac potrošen. Ukupna vrednost posla nije saopštena, pa bi Užičani mogli da zatraže ugovor na uvid. Sloboda, takođe, ima pravo i na 20 odsto od transfera kasalice iz Crvene zvezde.

(Telegraf.rs/Izvor: "Sportski žurnal")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dodje maca na vratanca

    10. decembar 2012 | 10:45

    €dalisa$Da vam nema u Zvezdi Cacana(lazovic,mladenovic,jovanovic)i Uzicana(kasalica,maksimovic)vi SATRO Beogradjani igrali bi pipirevku.Zato pssssssttttttttt!!!! Bravo za Slobodu,trebalo je i ranije.

  • milos

    10. decembar 2012 | 12:25

    Vucicu ovo je za zatvor.Mozda ce ipak tvoj pulen Covic metodom zastrasivanja da sanira dug.

  • dalisa

    10. decembar 2012 | 09:59

    SLOBODA I CACANI """"""""""""MOGU SAMO""" DA IGRAJU SUMADINSKI ROCKENROLL

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA