TRAGEDIJA U NFL: Poginuo igrač Dalas Kaubojsa

Džeri Braun junior iz ekipe Dalas Kaubojsa poginuo je u saobraćajnoj nesreći, a njegov saigrač Džoš Brent optužen je za ubistvo

  • 0

Nova tragedija potresla je NFL za samo nedelju dana. Džeri Braun junior lajnbeker u ekipi Dalasa poginuo je u saobraćajnoj nesreći, a njegov saigrač Džoš Brent optužen je za ubistvo.

Brent je optužen za ubistvo iz nehata, pošto je pod dejstvom alkohola vozio neprimerenom brzinom. Automobil u kojem su se dvojica sportista nalazila, prema policijskim izveštajima, prevrnuo se barem jednom kada je zakačio ivičnjak, a potom i zapalio, prenose američki mediji.

Braun, koji se nalazio na mestu suvozača, proglašen je mrtvim u lokalnoj bolnici nedugo posle nesreće. Brent je u nesreći zadobio nekoliko ogrebotina, a odmah je prebačen u zatvor, gde mu je saopštena optužnica.

Braun je bio lajnbeker u trening ekipi Kaubojsa, za koje nije odigrao nijednu utakmicu. U karijeri je odigrao samo jednu utakmicu, i to za Indijanapolis Koltse ove sezone, pre nego što je prešao u Dalas.

Ekipa Dalasa bila je u šoku, ali je ipak uspela da pobedi prošle noći Sinsinati sa 20:19, a pobedu su posvetili svom igraču Džeriju Braunu.

- Ovo je veoma teška situacija za nas. Ne postoji knjiga iz koje možeš da naučiš kako da podneseš ovakve stvari u životu - rekao je kvoterbek Dalasa Toni Romo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA