BABAROGIĆ: Dobar fudbal smo gledali jesenas

- Treba da budemo zadovoljni pokazanim kvalitetom koji su naši igrači i klubovi istakli. Proteklu sezonu obeležio je kvalitetan fudbal. Obilovao je uzbudljivim i neizvesnim utakmicama - rekao je predsednik Zajednice prvoligaša. Lazar Marković najbolji igrač, Aleksandar Mitrović najbolji debitant

  • 0

Predsednik Zajednice superligaša Branimir Babarogić rekao je da je jesenji deo sezone prvenstva Srbije obeležio dobar fudbal koji je obilovao uzbudljivim i kvalitetnim utakmicama.

- Treba da budemo zadovoljni pokazanim kvalitetom koji su naši igrači i klubovi pokazali. Proteklu sezonu obeležio je kvalitetan fudbal. Obilovao je uzbudljivim i neizvesnim utakmicama. Poželeo bih mnogo uspeha igračima i klubovima u narednoj godini - rekao je Babarogić na svečanosti u beogradskom hotelu "Hajat".

Za najboljeg fudbalera Super lige ove godine proglašen je igrač Partizana Lazar Marković, dok je najbolji debitant napadač "crno-belih" Aleksandar Mitrović. Najbolji trener Super lige je Simo Krunić iz Jagodine, koji je sa svojim klubom prošle sezone izborio plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope, dok je na kraju ove polusezone zauzeo treće mesto.

(Foto: mnpressphoto.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA