RAMPA NA SLOBODNOM BACANJU: Sudija lupio "bananu" NBA zvezdi (VIDEO)

Centar Bruklin netsa Kris Hamfris na utakmici protiv Toronta umalo je dobio "bananu" tokom izvođenja slobodnog bacanja, i to od sudije

  • 0

NBA utakmice nam stalno pružaju sjajne mečeve, egzibicione poteze, zakucavanja, ali nikad blokade sudija. Sada se i to promenilo! Sudija Kortni Kirklend priredio je senzaciju u Njujorku.

Na utakmici Bruklin netsa i Toronto reptorsa, u noći između srede i četvrtka, Kris Hamfris se sedam minuta i 42 sekunde pre kraja utakmice spremao da izvede dva slobodna bacanja. Stao je na liniju, tapnuo loptu o pod, uhvatio je u ruke, krenuo da šutira, ali onda ni od kuda doleće sudija Kirklend i pokušava da ga blokira.

Dva metra i šest centimetara visoki centar Netsa našao se u čudu jer nije znao šta se događa i verovatno je mislio da se nešto dogodilo sa sudijom, ali igra je pre izvođenja bacanja bila zaustavljena, pošto je Toronto želeo da promeni igrača. Jedini logički sled događaja je da Hamfris nije čuo sudijski zvižduk za prekid igre.

Domaći su na kraju dobili ovaj meč sa 94:88.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA