NOVA MUKA ZVEZDE: Borac i Spartak pustili menice!

Čačani potražuju 350.000 evra od transfera Darka Lazovića i Filipa Mladenovića, Subotičani 170.000 za Marka Mirića

  • 0

Čačanski Borac i Spartak iz Subotice pustili su menice za dugove Crvene zvezde. Klub sa "Marakane", koji je iz Borca doveo Darka Lazovića i Filipa Mladenovića, Čačanima duguje 350.000 evra, dok Spartak Zlatibor voda potražuje 170.ooo za Marka Mirića.

Kada se tome doda menica koju su nedavno pustili Užičani od nekih 300.000 evra, račun "crveno-belih" na osnovu ovih potraživanja u blokadi je za više od 800.000 evra.

- Tačno je da su Borac i Spartak pustili menice i traže svoj novac. Razumem i te ljude, jer i njihovi klubovi su u problemu, oni od toga žive. Ali u ovom trenutku ništa nisu postigli, samo su nama pogoršali situaciju - izjavio je za sportal.rs Nebojša Čović, čovek zadužen za finansije u Radnoj grupi koja vodi "crveno-bele" do izbora novog predsednika.

Po Čoviću, dogovor je jedino rešenje.

- Konstruktivan dogovor je rešenje za obe strane. Samo tako oni mogu da naplate svoja potraživanja, a Zvezda da odblokira račun.

Čović razume primedbe klubova da je više takvih dogovora u prošlosti izigrano.

- Verujem da su u pravu, ali sad je druga situacija i drugi su ljudi, sa drugačijim pristupom problemu. Sešćemo sledeće nedelje svi zajedno i pokušati da napravimo novi dogovor, a onda ga potpuno ispoštovati. Nadam se da će biti razumevanja, jer Zvezda ne želi da kvari, nego da popravlja odnose sa drugim klubovima i njihovim upravama. U interesu svih je da do dogovora dođe - zaključio je Nebojša Čović.

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA