PSŽ OPET LIDER: Prljavi Ibrahimović pobedio Lion (FOTO) (VIDEO)

U poslednjem meču i u derbiju 18. kola francuske Lige 1, Pari Sen Žermen savladao Lion (1:0), a jedini pogodak delo je Matuidija na asistenciju Zlatana, koji je tokom igre imao i jedan, sebi svojstven, prgav potez kojim je povredio Dejana Lovrena

  • 2

Pari Sen Žermen se vratio na čelnu poziciju francuske Lige 1 posle pobede nad Lionom (1:0) u poslednjem meču i derbiju 18. kola.

"Sveci" su tokom celog meča bili bolji rival, imali su više loptu u svom posedu, kao i više šansi od "momaka" iz Liona. Bolju igru kriunisali su jedinim golom na meču, koji je pao u prvom minutu nadoknade prvog poluvremena.

Strelac je bio Blaise Matuidi pred prepunim "Parkom prinčeva" u glavnom gradu Francuske. Akcija je krenula od golmana Sirigu, igrači su razmenili četiri asa dok lopta nije došla do Zlatana Ibrahimovića na polovini igrališta, on je lako zadržao loptu, prošao jednog igrača i prelepo centrirao, a Matuidi je imao lak posao da glavom matira Verkutra sa samo 6-7 metara od gola.

Posle 18 kola u Francuskoj, na deobi prvog mesta nalaze se PSŽ, Lion i Marsej sa po 35 bodova. Jedini Srbin na ovom meču Milan Biševac zaradio je povredu glave na ovom meču a je veći deo odigrao sa čalmom na glavi. Upravo je on razmenio dres sa Ibrakadbrom koji je opet imao još jedan ispad na terenu. Samo četiri minuta pre svoje sistencije, najpre je napravio prekršaj nad Dejanom Lovrenom, a onda ga nagazio na glavu. Prošao je nekažnjeno...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA