Janković: Put jačanja i napretka

- Želimo da Zvezdi vratimo staru slavu i trofeje - poručio je Ivan Tončev, savetnik premijera Srbije i jedan od članova Komisije koja vodi računa o "oporavku" kluba iz Ljutice Bogdana

  • 0

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Aleksandar Janković izrazio je uverenje da su izbori za predsednika kluba bitni za budućnost "crveno-belih", navodeći da velika čast za svakog Zvezdaša treba da bude učestvovanje u njima.

- Jučerašnji i današnji dan definitivno su veoma bitni za Crvenu zvezdu. Smatram da je ovo jedan novi početak i drago mi je što sam deo svega toga. Verujem da će nakon formiranja novog rukovodstva klub ići u pravcu napretka i jačanja - rekao je Janković za klupski sajt.

Potpredsednik Komisije za stabilizaciju i konsolidaciju Crvene zvezde Aleksandar Antić istakao je da su izbori izuzetno važni za budućnost kluba.

- Doživljavam ih kao jedno veliko okupljanje Zvezdaša. Izborom novog predsednika Crvena zvezda kreće sa jačanjem svoje pozicije i jačanjem svoje perspektive. Imamo priliku da se okupimo i organizujemo i zato su ovi izbori neophodni. Ljudi koji će ubuduće voditi klub, moraće da ulože mnogo energije, rada i truda kako bi Zvezda ponovo bila ono što treba da bude, i ja sam veliki optimista - naglasio je Antić.

Član Komisije i savetnik premijera Republike Srbije, Ivica Tončev, rekao je da izbori nisu samo za predsednika, za nove članove Upravnog odbora i rukovodstvo, već su to izbori za Crvenu zvezdu.

- Želimo da Zvezdi vratimo staru slavu i trofeje - poručio je Tončev.

Glasanje za predsednika Crvene zvezde završava se večeras u 20 sati, a Izborna komisija će održati konferenciju za medije sutra u 12 sati.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA