SAVETNIK U VLADI CG VREĐAO SRBE: Zviždite, stoko!

"Zviždite himni, pi*** li vam materina, zviždite! Zviždite Crnoj Gori!!! Zviždite i ne prestajte! Jer nismo samo zbog tog zviždanja, samo zbog vašeg jada i bijede postali evropski šampioni u vaterpolu, bili drugi u rukometu u Londonu, samo zbog tog zviždanja je onaj mali zabio trojku u posljednjoj sekundi... Zviždite, stoko!" napisao je na Fejsbuku Agron Camaj, kome preti ekspresni otkaz

  • 26

Savetnik crnogorskog ministra kulture Agron Camaj na svom Fejsbuk profilu za vreme rukometne utakmice između Srbije i Crne Gore nazvao je srpske izbeglice "hordama", a rečima da je "zasijao bljesak crnogorske oluje" aludirao na proterivanje Srba iz Hrvatske!

- Uz zvuke "Marša na Drinu" zasijao je BLJESAK crnogorske rukometne OLUJE... Vostani Serbio, sva, pođite sutra u Arenu, imaćete priliku da još jednom izviždite himnu Crne Gore - napisao je Camaj.

Savetnik se nije tu zaustavio već je na društvenoj mreži napisao i sledeće:

- Nego, meni su super one horde izbeglica iz okupiranih srpskijeh zemalja kojima Crna Gora dade dom, posao, sve - pa ih eno u Areni sve četnik do četnika, pljuju po istoj toj Crnoj Gori. Žive bile, devojke! Vi ste veće od svega onoga što je bilo protiv vas i nas na tribinama...

Iako su svi postovi s njegovog naloga sada uklonjeni, Camaj je u najgorem delirijum tremensu napisao:

- Zviždite himni, pi*** li vam materina, zviždite! Zviždite Crnoj Gori!!! Zviždite i ne prestajte! Jer nismo samo zbog tog zviždanja, samo zbog vašeg jada i bede postali evropski šampioni u vaterpolu, bili drugi u rukometu u Londonu, samo zbog tog zviždanja je onaj mali zabio trojku u posljednjoj sekundi... Zviždite, stoko!

Uvidevši šta je uradio, Camaj je pokušao da se "izvadi" rekavši da se radilo o "mentalnom revoltu", jer je "bio izrevoltiran nekim stvarima" i zato je to napisao":

- Neprimereno sam reagovao, emocije su mi se izmakle kontroli, zato se svima izvinjavam - poručio je Camaj.

Međutim, Vlada RCG oglasila se veoma brzo i ogradila od Camajevog čina, obrazloživši ga kao "lični stav zbog kojeg će "snositi konkretne posledice".

Camaj je, inače, zaposlen po ugovoru o delu, koji mu ističe 31. decembra i neće biti produžavan.

Pogledajte kako mu izgleda "zid" na Fejsbuk profilu:

(Telegraf.rs / Foto: Vijesti.me)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Partizan zauvek

    19. decembar 2012 | 14:38

    Stoki zabraniti dozivotno ulaz u Srbiju. Cisto da zna.

  • dodje maca na vratanca

    19. decembar 2012 | 15:44

    Argon Camaj.....pa njega je vec Bog kaznio !!!

  • Beretka

    19. decembar 2012 | 16:35

    sta se drugo moglo ocekivat od stoke siptarske...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA