Hamšik: Juventus osvaja titulu!

- Jednostavno, imaju najjaču ekipu i to pokazuje već dve godine. Naš glavni cilj sada bi trebalo da bude da osiguramo plasman u Ligu šampiona - rekao je fudbaler Napolija

  • 1

Fudbaler sredine terena Napolija Marek Hamšik priznao je da njegova ekipa ne može da stigne Juventus u trci za šampionsku titulu u Seriji A.

- Čini mi se da je torinski klub na dobrom putu da osvoji drugi uzastopni šampionski trofej. Jednostavno, Juventus ima najjaču ekipu i to pokazuje već dve godine. Naš glavni cilj sada bi trebalo da bude da osiguramo plasman u Ligu šampiona. Imamo nekoliko konkurenata i svi smo tu negde, vrlo blizu - rekao je Hamšik italijanskim medijima.

Napoli trenutno zauzima peto mesto na tabeli sa čak deset bodova manje od vodećeg Juventusa. Hamšikova ekipa je u poslednja dva meča doživela poraze od Intera i Bolonje, što ju je značajno udaljilo od borbe za trofej.

Takođe, Napoliju su za "zelenim stolom" oduzeta i dva boda zbog učešća pojedinih igrača u aferi nameštanja utakmica.

- Nećemo sada da menjamo način razmišljanja. Pokušaćemo da ostvarimo što bolji plasman, ima još dosta da se igra do kraja sezone - dodao je Hamšik.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djidja

    21. decembar 2012 | 18:42

    Pa poznaje covek posao.Jedan je JUVENTUS,jedini!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA