KAKAV MARADONA: Iračani neće "božiju ruku" na klupi

Zamenik predsednika IFA Abdul-Khalik Masud rekao je za "Asošiejted pres" da federacija nije u pregovorima sa Argenticem, niti da "ima nameru da ga angažuje"

  • 0

Iračka fudbalska federacija (IFA) demantovala je da je u pregovorima sa Argentincem Dijegom Maradonom oko njegovog angažmana za selektora. Zamenik predsednika IFA Abdul-Khalik Masud rekao je za "Asošiejted pres" da federacija nije u pregovorima sa Maradonom, niti "ima nameru da ga angažuje".

Ova reakcija IFA došla je dan pošto je visoki fudbalski zvaničnik argentinske federacije izjavio da je Maradona vodeći kandidat za mesto selektora Iraka. Dnenvi list koji izlazi u Buenos Ajresu "La Nasion" objavio je da je "Maradona blizu potpisivanja ugovora sa Irakom". Nekadašnji brazilski as Ziko, koji je kao selektor radio od avgusta 2011. godine, napustio je klupu Iraka prošlog meseca jer, kako je rekao, federacija nije ispoštovala dogovor.

(Tanjug.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA