Ferguson: Ne znam da li će Nemanja igrati

- Vida odlično radi na treninzima i samo je pitanje vremena kada će se vratiti utakmicama. Međutim, i pored toga imam opcije za mesta centralnih odbrambenih fudbalera - rekao je menadžer Mančester junajteda

  • 0

Trener Mančester junajteda Aleks Ferguson izjavio je posle poslednjeg treninga pred put za Svonsi da i dalje ne zna da li će Nemanja Vidić početi utakmicu protiv "labudova" u Premijer ligi Engleske.

- Vidić možda neće biti spreman da počne utakmicu protiv Svonsija. Vida odlično radi na treninzima i samo je pitanje vremena kada će se vratiti utakmicama - rekao je Ferguson britanskim novinarima, i dodao:

- Međutim, i pored toga imam opcije za mesta centralnih odbrambenih fudbalera. Tu su Kris Smoling, Fil Džons, Rio Ferdinand i Džoni Evans.

Vidić je prošle nedelje protiv Sanderlenda zamenio Rija Ferdinanda u 68. minutu i to mu je bila prva utakmica posle višemesečne pauze zbog povrede. Mančester junajted će gostovati Svonsiju u nedelju od 14.30 u 18. kolu Premijer lige.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA