FERGUSON: Ronaldu stoji u ugovoru da ne može da igra protiv Mančestera

Trener Mančester junajteda ser Aleks Ferguson uporedio je svog nekadašnjeg ljubimca sa Peleom i Euzebiom, ali je u "šali" rekao da bi voleo opet da vidi Portugalca u crvenom dresu, kao i da on ne može da igra protiv njega u Ligi šampiona

  • 0

Očekuje nas veliki meč u prvoj rundi nokaut faze Lige šampiona, Mančester junajted - Real Madrid. Velika poslastica biće povratak najboljeg "kraljevića" na "Old Traford", gde je nekada nastupao i ostvario svoje snove. Menadžer "đavola" ser Aleks Ferguson rekao je da bi upravo Kristijana Ronalda voleo opet da vidi u dresu mančesterskog tima.

- Voleo bih da ga ponovo vidim ovde. Međutim, koliko bi koštalo da ga dovedemo i, drugo, milsim da nema šanse da u Realu žele da ga prodaju. Ipak, lepo je misliti o tome - pomalo se i našalio, a pomalo i ozbiljno prokomentarisao Ferguson.

Škotlanđanin je pokazao i koliko ceni Ronaldovu igru time što ga je uporedio sa nekima od najboljih igrača u istoriji fudbala.

- Veliki igrači, posebno napadači kao što su Denis Lou, pa Džordž Best, zatim Pele i Euzebio, uvek su bili spremni da preuzmu odgovornost i uzmu loptu, bez obzira na okolnosti koje su vladale na terenu. To je velika hrabrost koju poseduje i Ronaldo, on je to oduvek imao u sebi - izjavio je Fergi.

Ronaldo ipak dolazi na "Old Traford", ali u dresu Reala kako bi odigrao meč osmine finala Lige šampiona. Aleks Ferguson se našalio i tim povodom.

- Njegov ugovor sa Realom kaže da ne može da igra utakmice protiv Junajteda, ozbiljan sam! Biće velika sramota ukoliko bude igrao, tako će pokazati da nema nikakvu lojalnost prema nama - kroz smeh je rekao Aleks Ferguson.

Sa druge strane, CR7 je ranije izjavio da ukoliko postigne gol protiv Mančestera, neće ga slaviti.

- Nedostaje mi Aleks baš kao i Mančester, tamo sam proveo šest sjajnih godina i bez njih ne bih postao fudbaler kakav jesam danas - rekao je Ronaldo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA