NEMA VIŠE SAMBE U MILANU: Robinjo i Pato se vraćaju u Brazil!

Potpredsednik Milana Adrijano Galijani uskoro će otići u Brazil, gde bi trebalo da dogovori transfere dvojice Južnoamerikanaca o njihovom povratku u domovinu. Pominju se Korintijans, Santos i drugi

  • 0

Milan je u tekućoj godini napustio veliki broj igrača, tako da smo ove sezone skoro samo o tome pisali kada je ovaj italijanski klub u pitanju. Nove "ptice selice" - Alešandre Pato i Robson de Souza iliti Robinjo.

U jesenjoj polusezoni bilo je govorkanja o odlasku dvojice Brazilaca već u januaru, a sada je na to došla i potvrda - Pato i Robinjo su zatražili transfere! Tamnoputi Brazilac želi u domovinu kako bi osigurao mesto u reprezentaciji za Mondijal, koji se 2014. godine održava baš u zemlji sambe, dok je Alešandre nezadovoljan činjenicom da malo igra kada nije povređen, što je u protekle dve godine vrlo retko.

Potpredsednik Milana Adrijano Galijani provešće radno Božić, i to u najvećoj zemlji Južne Amerike, gde bi trebalo da završi oba transfera. Robinjo ima ponude Fluminensea, Flamenga i matičnog mu Santosa, dok bi Pato trebalo da se preseli u Korintijans.

- Odlazim u Brazil, a taj put je isplaniran pre nekoliko meseci. Idem tamo zbog posla, a ne radi odmora. Pato i Robinjo su tražili da odu, a mi već znamo šta ćemo uraditi u slučaju da se to i desi - rekao je Galijani.

Milan se posle 18. kola nalazi tek na sedmoj poziciji, a posle sinoćnjeg debakla u Rimu, sada za vodećim rivalom Juventusom zaostaje čak 20 bodova.

- Cilj nam je i dalje drugo mesto u Seriji A. Da smo pobedili Romu, mogli bismo da imamo realna očekivanja. Ovako, ispušteni bodovi u mečevima sa Atalantom i Sampdorijom sada dobijaju na težini. Ipak, gledamo na situaciju s pozitivne strane. Imamo tim koji igra dobar fudbal, ima dobre igrače i koji ima talentovanu klupu. Šteta je što nam na naplatu sada dolazi to što smo slabo započeli sezonu - rekao je Galijani.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA