KAMARA U ŠPANIJI? Selta hoće nezadovoljnog Partizanovca!

Reprezentativac Sijera Leonea navodno je prioritet povratnika u Primeru, koji se grčevito bori da zadrži prvoligaški status

  • 0

Fudbaler Partizana Medo Kamara  skoro sigurno napušta "crno-bele" u januaru, a nejverovatnije odredište je Vigo, gde će pokušati da pomogne Selti da sačuva prvoligaški status.

Reprezentativac Sijera Leonea nije igrao jesenas na očekivanom nivou, nije bio zadovoljan ni ugovorom sa Partizanom, tražio je povišicu i često se neprofesionalno ponašao, pa je rastanak najbolje rešenje. Od navodnih transfera u Udineze ili Sporting po svoj prilici nema ništa, pa je zainteresovanost povratnika u Primeru za Kamaru dobra vest za tim iz Humske.

Ugovor Kamare sa Partizanom ističe sledećeg leta i januarski prelezni rok posledenja je prilika da se nešto zaradi na fudbaleru koji nije opravdao očekivanja od kada je 2010. stigao iz Helsinkija.

Španski mediji tvrde da je Kamara prioritet ekipi Selte u prelaznom roku, mada se pominje još desetak potencijalnih pojačanja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA