ZVEZDINA PIJACA RADI: Vukoičić: Možda se i pojačamo

Tržište je otvoreno i uvek se prati i gleda, iako zasad imamo razloga da budemo zadovoljni rezultatima, uvek postoji mogućnost da se nešto neplanirano desi

  • 0

Trener Crvene zvezde Vlada Vukoičić poručio je da stručni štab prati dešavanja na tržištu igrača, jer je uvek sve otvoreno po pitanju novih dolazaka. Ekipa je otišla na mini-odmor, a posle nekoliko dana nastavljaju pripreme za nastavak sezone, koja počinje 5. januara mečom protiv Olimpije u Ljubljani.

- Sezona je otvorena i tržište je otvoreno. Uvek se to prati i gleda, rekao sam da imamo razloga da budemo zadovoljni rezultatima, ali zašto da ne... Uvek postoji mogućnost da se nešto neplanirano desi - rekao je Vukoičić posle meča sa Zadrom.

- U ovom trenutku ja mislim kao trener da je mnogo važnije da napravimo dobar plan i program kako da ovu košarkašku fazu priprema za nastavak sezone iskoristimo na pravi način - dodao je Vukoičić.

Trener Zvezde istakao je da mediji previše često sele igrače u "crveno-bele" i zapitao se šta bi klub sa tolikim novajlijama.

- Svaki igrač koji je slobodan ili se negde pojavi već ga dovode u Zvezdu. Ja ne znam ni gde ćemo sa ovima koje smo doveli - poručio je strateg Zvezde.

Vukoičić se osvrnuo i na priče o tome da bi Elton Braun mogao da napusti tim jer ne pruža igre na nivou ugovora

- Stuacija je takva da u ovom trenutku ne biramo ko će da igra po imenu, ugovoru ili nekom drugom kriterijumu, nego po tome ko može da u tom trenutku najviše pruži na parketu.

- U ovom trenutku moje mišljenje je da smo imali igrača koji su mogli više da nam pruže na terenu nego što je on (Braun). To je moja odluka i procena. Možda grešim, ali stojim iza toga - rekao je trener Zvezde DIVA.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA