Braun ostaje u Zvezdi, čeka se Miličić

Amerikanac je ovog leta iz Turske stigao u Zvezdu, ali je činjenica da nije u potpunosti ispunio očekivanja, pre svega, navijača. Usput, uprava Crvene zvezde i dalje pregovara sa Darkom Miličićem, a kako Telegraf.rs saznaje, predsednik Nebojša Čović i on kontaktiraju

  • 3

Silne spekulacije oko odlaska ili ostanka u Crvenoj zvezdi razrešio je sam Elton Braun. Naime, odavno se po košarkaški kuloarima šuška da bi skupo plaćeni centar mogao da napusti Beograd. Međutim, njegov tvit je sve promenio.

"Glasine nisu tačne. Ovde ostajem i spremamo se za nove pobede. Imamo odličan tim i ja ga neću rasturiti. Volim Beograd"

Podsetimo, Amerikanac je ovog leta iz Turske stigao u Zvezdu, ali je činjenica da nije u potpunosti ispunio očekivanja, pre svega, navijača. Usput, uprava Crvene zvezde i dalje pregovara sa Darkom Miličićem, a kako Telegraf.rs saznaje, predsednik Nebojša Čović kontaktira s njim i ne bi bilo neočekivano da nekadašnji centar Hemofarma, Detroita, Memfisa, Orlanda, Njujorka, Minosote i Bostona već u januaru obuče dres tima za koji navija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bollero

    24. decembar 2012 | 17:00

    odakle sve to? od plate xD nije nase nasli smo...

  • Dejan

    24. decembar 2012 | 21:17

    Darko je odustao od nba..hoce zbog porodice da ostane srbiji...zvezda je prirodan izbor

  • nemanja

    24. decembar 2012 | 18:43

    Jel tvoje da mislis odakle?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA