BURNO U NOVOM PAZARU: Kuzeljević trener, Stefanović u upravi

Posle odlaska Dragoljuba Bekvalca klub iz Sandžaka našao novog trenera i pojačava Upravu pred prolećni deo sezone, u kojoj bi mogao da se nađe i Damir Čakar

  • 0

Posle odlaska trenera Dragoljuba Bekvalca i hapšenja predsednika Bojana Radovanovića u FK Novi Pazar nisu sedeli skrštenih ruku! Novi trener ekipe u prolećnom delu sezone biće Slavenko Kuzeljević prenosi "Mocart sport".

Nezvanično se pominje da bi rukovodeće funkcije da preuzmu doskorašnji generalni sekretar Crvene zvezde Đorđe Stefanović, te bivši fudbaler Partizana Damir Čakar.

- Istina, pitali su me ljudi da pomognem oko organizacije kluba, obuke osoblja, marketinga, poslovnog dela organizacije i slično. To je ideja i ako se poklopi sa mojim privatnim obavezama, pomoći ću - rekao je Stefanović za "Mocart sport".

Kuzeljević je, inače, sezonu počeo na klupi Radničkog 1923, ali je smenjen pošto je u prvih sedam kola tim iz Kragujevca osvojio svega pet bodova.

Pazarce je vodio Dragoljub Bekvalac pod čijom je palicom prvi deo sezone okončan sa 15 bodova, tri iznad zone ispadanja. Bekvalac je, međutim, digao sidro, a potom i tužio klub zbog neizmirenih obaveza.

(Telegraf.rs/Mozzartsport)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA