VUJOŠEVIĆEV TRENING 3 SATA I 45 MINUTA! "Crno-beli" će u halu i 1. januara!

"To je već tradicionalno da treniramo prvog dana nove godine jer nas vrlo brzo očekuje važna utakmica sa Cibonom", rekao je bek "crno-belih" Dragan Milosavljević

  • 0

ŠAMPION POJAČAVA RITAM! Košarkaši Partizana radno će započeti novu godinu. Kako tradicija nalaže, prvotimci "crno-belih" okupiće se u hali "Pionir"  već 1. januara u popodnevnim časovima i početi pripreme za nastavak sezone.

Partizan već 5. januara u okviru jadranske lige igra meč na svom terenu protiv veoma neugodne ekipe Cibone. Bek srpskog šampiona Dragan Milosavljević kaže da za profesionalne sportiste ne postoje praznici i da se trenira i kada drugi slave.

- Da, to je već tradicionalno da prvog januara treniramo posle podne, ali pretpostavljam da neće to biti trening nekog velikog  intenziteta.

- Međutim, mi moramo da krenemo ranije jer nas već 5. januara očekuje utakmica sa Cibonom i moramo biti spremni fizički i psihički - objašnjava Milosavljević.

DULE DRŽAO TRENING 3 SATA i 45 MINUTA

Trening Partizana u sredu trajao je tri sata i 45 minuta, što je otkrio Leo Vesterman putem Tvitera, pa smo Milosavljeviću izrazili nadu da neće valjda i prvog dana nove godine biti tako naporan trening.

- Nadam se da neće, bilo je naporno - rekao je kroz osmeh Milosavljević.

Iskusni bek Partizana kaže da proteklom polusezonom "crno-beli" mogu da budu zadovoljni, ali da je moglo i bolje.

- Po rezultatima iz Evrolige ne možemo da kažemo da je bila uspešna polusezona, ali igrali smo dobre utakmice protiv jakih rivala i neke izgubili na jednu loptu. Možda nam je nedostajalo sreće, možda malo i iskustva.

- Sa druge strane u ABA ligi smo odigali dobru polusezonu, mada smo imali neke kikseve. Mislim da ćemo igrati bolje u nastavku.

IGRAĆEMO JOŠ BOLJE

- Prvi deo sezone Milosavljević je igrao solidno a onda je počeo da pruža sve bolje igre i bio jedan od nosilaca igre tokom Evrolige i regionalnog takmičenja.

- Podigao sam formu u pravo vreme. Nisam startovao baš uspešno, ali sam uspeo da treningom uđem u pravi ritam i nadam se da će moje dobre igre potajati do kraja sezone.

- Sigurno je da neće biti lako, imamo dosta teških utakmica na stranim, ali i na domaćem terenu. Međutim, pošto ne igramo Evroligu, imaćemo mnogo više vremena za trening i za pripreme - poručio je Milosavljević.

(D. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA